Podjetje Dukin, razvoj ekološke opreme d.o.o., je bilo ustanovljeno konec leta 2011 z namenom prispevati k trajnostnemu razvoju na področju ekoloških rešitev.

Ustanovitelja podjetja sta Matej Rajh in Miha Horvat.

Ukvarjamo se z razvojem in proizvodnjo opreme za reševanje problematike odpadkov v gospodinjstvih, turističnih objektih, bolnišnicah ipd. Naša vizija je postati vodilni ponudnik na tem področju tako v evropskem kot v svetovnem merilu. 

Naše izdelke in rešitve odlikuje visoka stopnja inovativnosti, ki jo na podlagi bogatega znanja in vrhunske tehnologije pretvorimo v ekološke rešitve prihodnosti, ki temeljijo na zmanjševanju volumna odpadkov in tako bistveno prispevajo k manjšemu onesnaževanju okolja.

Naš namen je dvigati ekološko zavest, vendar hkrati ljudem ponuditi enostavne ekološke rešitve, ki poleg gospodarjenja z odpadki povečajo bivalno udobje.

 

O IMENU

Ime podjetja DUKIN je sestavljeno iz:

  • latinske besede DUX (biti vodilen) in
  • začetnih črk besede INOVACIJE.

Ime Dukin odraža našo vizijo biti vodilni ponudnik na področju razvoja rešitev za ravnanje z odpadki. Ves čas si prizadevamo dvigati standarde in na trgu predstavljati inovativne rešitve, ki prispevajo k skrbi za okolje ter hkrati zagotavljajo enostavnost in udobje. 

Prepoznavni znak podjetja Dukin d.o.o. sestavljata simbol in logotip. Simbol je povezan z začetno črko imena podjetja D, ki se prepleta v neskončno zanko ter ponazarja izmenjavo elementov v naravi, recikliranje materialov in sodelovanje. Zelena barva simbolizira povezanost z naravo in čistost okolja.

DUKIN_logo_.png

 

O POSLANSTVU IN VIZIJI

Vizija

 Dvigati standarde na področju ravnanja z odpadki v gospodinjstvih, turističnih in gospodarskih objektih ter soustvarjati globalne trende novodobnega, enostavnega in diskretnega ravnanja z odpadki.

Poslanstvo

 Uporabnikom olajšati rokovanje z odpadki ter prispevati k ekološkim rešitvam ravnanja z odpadki s pomočjo zmanjševanja volumna odpadkov. Poleg tega si prizadevamo tudi z naprednimi napravami in promocijo prispevati k trajnostnemu razvoju na področju novih principov reševanja problematike odpadkov. 

Vrednote

Prijaznost do okoljaekološki pristopi od prvih idej do odstranitve izdelka iz uporabe.

Svoboda ustvarjanjakreativnost posameznika se odraža v uvajanju vedno novih sprememb.

Natančnostizdelki so skrbno načrtovani in natančno izdelani.

Zaupanje partnerstva gradimo na zaupanju in spoštovanju. 

Copyright © Dukin d.o.o., Prešernova ulica 25, 9240 Ljutomer, info@dukin.eu    |    Oblikovanje: Studiomakda , Izdelava spletnih strani: comma