Med 13-18. marcem 2018 nas obiščite na sejmu DOM v Ljubljani

Letos smo se na sejem DOM 2018 še posebej pripravljali, saj se tokrat predstavljamo na največjem največjem razstavnem prostoru do sedaj.

Dukin_sejem_DOM18_04.jpg

Poleg naših uveljavljenih smetarnikov StyleOUT na sejmu DOM 2018 premierno predstavljamo letošnjo novost - letno kuhinjo CookOUT - za katero si želimo, da postane uporaben okras in ponos čim večjemu številu gospodinjstev.

Letnih kuhinjam smo tokrat namenili polovico prostora, na drugi polovici pa boste spoznali najnovejši smetarnik StyleOUT Linis z manjšimi novostmi, hkrati pa vam bomo predstavili tudi novo možnost - dvižno streho smetarnika, ki omogoča še hitrejše polnjene zabojnikov.

Za obiskovalce na sejmu pripravljajo t.i. Happy hours, ko lahko vstopnice dobite še ceneje.Več informacij o sejmu najdete na njihovi spletni strani: http://www.sejemdom.si/.

Vabljeni, da nas obiščete. Našli nas boste v hali F, ki je tudi hala, v katero vstopite, če na sejmišče pridete iz zadnje strani, kjer je tudi parkirišče.

sejemDom_halaF.jpg

Še nekaj utrinkov iz letošnjih priprav:

 

Dukin_sejem_DOM18_03.jpg

Dukin_sejem_DOM18_02.jpg

Copyright © Dukin d.o.o., Prešernova ulica 25, 9240 Ljutomer, info@dukin.eu    |    Oblikovanje: Studiomakda , Izdelava spletnih strani: comma