V podjetju Dukin d.o.o. smo se s pomočjo sofinanciranja Republike Slovenije in Evropske unije iz Evropskega sklada za regionalni razvoj letos premierno udeležilo sejma IFAT v Münchnu, ki velja za največji sejem na področju komunale v svetovnem merilu.

IFAT_fair_logo_250px.jpg

Na sejmu IFAT 2018 smo predstavili svoje izdelke, in sicer kompaktor odpadne kartonske embalaže CardboxPRESS 200 in ogradne smetarnike StyleOUT, t.j. večji model za 1100L zabojnike StyleOUT 2x1100 in dva manjša modela za 120L zabojnike.

Obisk naše stojnice in odzivi obiskovalcev so bili nad pričakovanji in nam dajejo dodaten zagon, saj kažejo na povečevanje zanimanja za tovrstne izdelke. Svoje izdelke smo predstavili predvsem strokovnim obiskovalcem. Letos se jih je sejma udeležilo preko 140 tisoč, zato nastop na tem sejmu za nas pomeni pomemben korak naprej pri osvajanju mednarodnih trgov. Izdelki so poželi zanimanje obiskovalcev vseh kontitentov, kar kaže na veliko potencial za rast in prodajo po celem svetu.

ifat_2018_s-1.JPG

Predstavitev na sejmu IFAT je poleg pridobljenih poslovnih kontaktov, novih poslovnih sodelovanj in pridobljenih poslih za podjetje Dukin bila pomembna tudi iz vidika povratnih informacij strokovnih obiskovalcev sejma, saj jim le-ti potrjujejo, da so njihovi izdelki mednarodno zanimivi, hkrati pa so zaradi pridobljenih informacij že uvedli nekaj prilagoditev na izdelkih, da bodo ti še bolj primerni za uporabo na različnih svetovnih trgih.

Sejemska predstavitev je za nas pomenila veliko finačno breme in težko dosegljiv cilj, zato smo se zelo razveselili dejstva, da nam bosta nastop na sejmu sofinancirali Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Nastop na mednarodnem sejmu IFAT je bil sofinanciran v višini 7.269,06 EUR. Več o financiranju s strani Republike Slovenije in EU lahko najdete na spletni strani EU skladov.

logotipi_vsi_600.jpg

Copyright © Dukin d.o.o., Prešernova ulica 25, 9240 Ljutomer, info@dukin.eu    |    Oblikovanje: Studiomakda , Izdelava spletnih strani: comma