Ukrepi Dukin d.o.o. v zvezi s širjenjem koronavirusa

 

klical_ikona.gif

Zadnja osvežitev: 7.4.2020

V podjetju Dukin smo poslovanje prilagodili preprečevanju širjenja koronavirusa COVID-19. Sprejeli smo preventivne ukrepe za v izogib širjenja koronavirusa COVID19.

Podjetje nemoteno deluje še naprej, vendar z manjšimi spremembami, saj smo ukinili osebni prevzem blaga, oglede pri strankah ali na sedežu podjetju, trenutno tudi ne dostavljamo po Sloveniji.

 

OGLEDI PRI STRANKAH IN DOSTAVE IZDELKOV

Do preklica zaradi preventivnih vzrokov ukinjamo dostave do strank in svetovalne obiske pri njih ali na sedežu podjetja. V kolikor bo mogoče se glede vprašanj glede naših izdelkov obrnite na nas preko emaila (prodaja@dukin.eu) ali telefona (051-455-757). Sproti vas bomo obveščali tudi preko naše Facebook strani.

 

ZAČASNI PREKLIC DOSTAV PO SLOVENIJI

Trenutno ne dostavljamo izdelkov po predvidenih urnikih, za kar se vam vsem, ki čakate na svoje izdelke, opravičujemo. Takoj, ko bo to spet mogoče bomo dostave pričeli izvajati. To pa ne pomeni, da vaši izdelki niso bili narejeni, saj proizvodnja deluje brez prekinitev.

 

NAVODILA ZA DOBAVE PODJETJU DUKIN

Vstop v prostore Dukin d.o.o. je do nadaljnega strogo prepovedan.

Vse dobavitelje zato prosimo, da vso pripeljano blago odložite na označenih območjih pred našimi poslovnimi prostori.

 V primeru razklada vas prosimo, da dostavljalec pokliče na 040-857-722 (Gregor), odpre kamion in v njem počaka, da se vsa pošiljka razloži.  Dokumenti bodo dostavljalca pričakali pripravljeni na označenem prostoru. Dostavljalec naj pri podpisovanju uporablja svoje pisalo.

 

DODATNE INFORMACIJE

Za dodatne informacije se obrnite na telefonsko številko 059-100-150 ali na info@dukin.eu.  

O nadaljnjih ukrepih in poteku dela vas bomo sproti obveščali.

 

Hvala za vaše razumevanje in potrpežljivost.

 

ekipa Dukin d.o.o.

Copyright © Dukin d.o.o., Prešernova ulica 25, 9240 Ljutomer, info@dukin.eu    |    Oblikovanje: Studiomakda , Izdelava spletnih strani: comma