Podjetje Dukin, razvoj ekološke opreme d.o.o., je bilo ustanovljeno konec leta 2011 z namenom prispevati k trajnostnemu razvoju na področju ekoloških rešitev.

Ustanovitelja podjetja sta Matej Rajh in Miha Horvat.

Ukvarjamo se z razvojem in proizvodnjo opreme za reševanje problematike odpadkov v gospodinjstvih, turističnih objektih, bolnišnicah ipd. Naša vizija je postati vodilni ponudnik na tem področju tako v evropskem kot v svetovnem merilu. 

Naše izdelke in rešitve odlikuje visoka stopnja inovativnosti, ki jo na podlagi bogatega znanja in vrhunske tehnologije pretvorimo v ekološke rešitve prihodnosti, ki temeljijo na zmanjševanju volumna odpadkov in tako bistveno prispevajo k manjšemu onesnaževanju okolja.

Naš namen je dvigati ekološko zavest, vendar hkrati ljudem ponuditi enostavne ekološke rešitve, ki poleg gospodarjenja z odpadki povečajo bivalno udobje.

 

O IMENU

Ime podjetja DUKIN je sestavljeno iz:

  • latinske besede DUX (biti vodilen) in
  • začetnih črk besede INOVACIJE.

Ime Dukin odraža našo vizijo biti vodilni ponudnik na področju razvoja rešitev za ravnanje z odpadki. Ves čas si prizadevamo dvigati standarde in na trgu predstavljati inovativne rešitve, ki prispevajo k skrbi za okolje ter hkrati zagotavljajo enostavnost in udobje. 

Prepoznavni znak podjetja Dukin d.o.o. sestavljata simbol in logotip. Simbol je povezan z začetno črko imena podjetja D, ki se prepleta v neskončno zanko ter ponazarja izmenjavo elementov v naravi, recikliranje materialov in sodelovanje. Zelena barva simbolizira povezanost z naravo in čistost okolja.

DUKIN_logo_.png

Copyright © Dukin d.o.o., Prešernova ulica 25, 9240 Ljutomer, info@dukin.eu    |    Oblikovanje: Studiomakda , Izdelava spletnih strani: comma