PACKHOME

Zmanjšajte prostornino odpadkov do 80%
Linija stiskalnic za odpadno embalažo PackHOME je prava izbira tako za gospodinjstva oz. kuhinje, kot tudi za manjše profesionalne uporabnike (bare) ali za rabo v pisarniških prostorih.
Stiskalnice PackHOME na sodoben in enostaven način poskrbijo za stiskanje odpadne embalaže (konzerv, pločevink, plastenk, tetrapakov) in poma- gajo zmanjšati prostornino odpadkov kar do 80%

 
Eleganten dizajn in enostavna uporaba
Univerzalni kompaktor oziroma stiska- lnico PackHOME odlikuje sodoben dizajn, ki bo zaokrožil videz vaše kuhinje, poleg tega pa je stiskalnik zasnovan tako, da omogoča:

  • vgrajevanje v delovni pult kuhinje in lahko služi tudi kot odlagalna površina ali
  • vgrajevanje v kuhinjski predalnik.


Enostavno čiščenje
Vsi sestavni deli naprave, ki pridejo v stik z odpadki, so snemljivi in jih lahko operemo v pomivalnem stroju.


Enostavno ločevanje odpadkov 
Stiskalnik PackHOME je zasnovan tako, da omogoča posamično stiskanje odpadkov in ločevanje v zbirnih centrih. Uporaba stiskalnika je popolnoma enostavna, saj odpadno embalažo samo vstavimo v napravo in izberemo želeni način delovanja.
Naprava omogoča stiskanje konzerv, pločevink, tetrapakov in plastenk, pri čemer poskrbi tudi za to, da se plastenke naknadno ne razširijo in ohranijo kompaktnost. 

 

 
/files/7413/7785/1093/pack-home.jpgpack-pro-100-patentiano.jpg

 

packhome_katalog.png

 
 
 vprasajte_nas_1.pngvprasajte_nas_2.pngvprasajte_nas_3.png

 

odpadna-embalaza.jpg

 

Copyright © Dukin d.o.o., Prešernova ulica 25, 9240 Ljutomer, info@dukin.eu    |    Oblikovanje: Studiomakda , Izdelava spletnih strani: comma