CARDBOXPRESS 200 

Zmanjšajte količino kartonske embalaže
Kartonska embalaža zavzame ogromno prostora, poleg tega pa je rokovanje s tem tipom odpadkov zelo zahtevno. Pri klasičnem upravljanju s kartonsko embalažo je potrebno poskrbeti za razrez, zlaganje ter prenašanje kartonskih škatel, kar jemlje veliko dragocenega časa.

Revolucija pri rokovanju s kartonsko embalažo
V primerjavi s klasično batno stiskalnico, ki zahteva veliko manipulacije, CardboxIN 200 zagotavlja sodobno in enostavno rokovanje s kartonsko embalažo.
Glavna odlika izdelka je popolnoma optimiziran proces reciklaže, saj škatlo enostavno vržemo v napravo, zaženemo cikel in vso delo je že končano. Klasična batna stiskalnica po drugi strani zahteva ogromno prostora in časa, pri čemer je po koncu stiskanja potrebno poskrbeti še za vezanje bale odpadkov ter praznjenje stiskalnice. S CardboxIN 200 lahko na vse to pozabite ter prihranite tako čas kot prostor.
Rezultat CardboxIN 200 je avtomatično povezana bala kartona, s katero je možno na enostaven način manipulirati, saj velikost in teža omogočata, da balo prenaša vsak uporabnik ročno.

Kompaktnost in enostavnost uporabe
Med drugim je velika prednost stiskalnice CardboxIN 200 tudi njena kompaktna velikost, ki jo v nasprotju z velikimi dimenzijami klasične batne stiskalnice lahko umestite v vsak prostor.
Prav tako je tudi popolnoma varna  in enostavna za uporabo. Ker za pogon ne uporablja olja, pomeni da je tudi okolju prijazna, saj ne more priti do razlitja.

 
cardboxIN_200_8_izrezan_250.jpg

 

 


cardboxin200-slika-za-video.jpg

tipka-carboxin-katalog.jpg

vprasajte_nas_1.pngvprasajte_nas_2.pngvprasajte_nas_3.png

Copyright © Dukin d.o.o., Prešernova ulica 25, 9240 Ljutomer, info@dukin.eu    |    Oblikovanje: Studiomakda , Izdelava spletnih strani: comma