PACKIN 050

Stiskalnica za konzerve do velikosti 10L
PackIN 050 je kompaktna stiskalnica namenjena zmanjšanju volumna konzerv – pločevink. Primerna je tako za manjše picerije, kot za velike restavracije, kakor tudi za industrijske objekte (vsepovsod tam, kjer ima uporabnik odpadne konzerve – npr. lakirnice). Stiskalnica zavzema zelo malo prostora in je enostavna za uporabo. Notranjost naprave je iz nerjaveče pločevine, kar omogoča enostavno čiščenje in dolgo življenjsko dobo. Zunanjost naprave pa je iz prašno barvane pločevine. Stiskalnica je lahko samostojna enota, pod stiskalnico pa je lahko opcijsko montiran tudi koš, kar omogoča še lažje rokovanje z odpadki.

Zmanjšanje prostornine odpadkov do 80%
Stiskalnica odpadne embalaže PackIN 050 poskrbi za zmanjšanje prostornine odpadkov vse do 80%. Prostornina se na inovativen način zmanjša na izvoru, tako da je možno naknadno ločevanje v zbirnih centrih za odpadke.vprasajte-nas.png

 

PACKIN 100 

Profesionalna rešitev za proizvodnjo
PackIN 100 je kompaktna univerzalna stiskalnica odpadne embalaže, ki je primerna za uporabo v proizvodnji. Izdelek odlikujejo dovršen dizajn, opt imalna izraba prostora ter vrhunska funkcionalnost, ki poskrbi za zmanjšanje količine odpadkov. 

Enostavno čiščenje in upravljanje
Čiščenje naprave PackIN 100 je zelo enostavno, saj je mogoče vse dele, ki pridejo v stik z odpadki, odstraniti ter oprati v pomivalnem stroju. Vstavljanje embalaže je ročno, in sicer praviloma posamično. Velikost stiskalnega dela je odvisna od tipa izdelka.

Stiskanje vseh vrst embalaže
Naprava zagotavlja dva načina delovanja, ki ju izberemo preko komandno-uporabniškega panela:

  • prva možnost nam omogoča stiskanje kovin (pločevinke in konzerve) in tetrapaka,
  • druga možnost pa poskrbi za stiskanje plastike (plastenke), kjer je preprečeno naknadno širjenje plastenk.
Stisnjeni odpadki avtomatsko padajo v spodnji koš, ki je prav tako del stiskalnice.
 

vprasajte-nas.png

PACK
IN 200
 

Univerzalna stiskalnica odpadne embalaže za večje količine odpadkov
V stiskalnico PackIN 200 lahko naenkrat vložimo oziroma vsipamo večjo količino odpadne embalaže. Notranjost naprave je iz nerjaveče pločevine, kar omogoča enostavno čiščenje in dolgo življenjsko dobo. Zunanjost naprave pa je iz prašno barvane pločevine.

Inovativno ločevanje odpadkov
V primerjavi s konkurenčnimi proizvodi izdelek PackIN 200 zagotavlja enostavno ločevanje stisnjenih odpadkov, saj jih ne združi v „kocko“ tesno stisnjenih odpadkov, katere je naknadno skoraj nemogoče ločevati, temveč stisnjeni odpadki avtomatično padajo v spodnji koš, ki je prav tako del stiskalnice, in tako zagotavljajo enostavno kasnejše ločevanje v Centrih za ravnanje z odpadki.

Možnost individualne nadgradnje z več koši
Če potrebujete popolnoma ločen sistem zbiranja odpadne embalaže, kjer se posebej zbira vsak tip odpadne embalaže, je možna nadgradnja z več koši, ki jih zamenjate glede na to, kaj trenutno stiskate. Tako boste na eleganten način prihranili mnogo časa in prostora ter poskrbeli za optimalno rokovanje z odpadki.

 

vprasajte-nas.png
Copyright © Dukin d.o.o., Prešernova ulica 25, 9240 Ljutomer, info@dukin.eu    |    Oblikovanje: Studiomakda , Izdelava spletnih strani: comma