HIDEOUT

Urejeno okolje brez vidnih zbiralnikov odpadkov
Linija izdelkov HideOUT zagotavlja unikatno rešitev, s katero polepšate zunanjo okolico hiše, poslovnega prostora ali turističnega objekta, saj posode za odpadke odstranite iz vidnega polja in jih skrijete pod površino – v zemljo.
Izdelke HideOUT je mogoče vgraditi na več načinov, zato bomo glede na vaše potrebe in želje poiskali najustreznejšo rešitev. Posebna prednost izdelka Hideout je, da se pri vgradnji uporabijo vaši obstoječi zbiralniki za odpadke.

Dviganje posod z odpadki je avtomatsko
S pritiskom tipke na daljincu ali stikalu bodo posode za odpadke postale dostopne.

Prihranite denar
Odslej boste odpadke v posode odlagali samo vi, saj je dostop brez daljinca onemogočen. To pomeni, da boste v bodoče plačevali samo za odvoz svojih odpadkov. 

Brez neprijetnih vonjav
Poleg estetike je zelo pomembna odlika izdelkov HideOUT tudi to, da zaradi načina vgradnje preprečujejo širjenje neprijetnih vonjav zbiralnikov odpadkov. To vas bo še posebej razveselilo v pomladnih in poletnih dneh, ko se največ zadržujete zunaj. Sedaj boste lahko uživali tako v razgledu (brez košev za odpadke) kot v svežem zraku.

   
hide-out-slika-za-video.jpg

  

     hideout_katalog.png

 
 
 vprasajte_nas_1.pngvprasajte_nas_2.pngvprasajte_nas_3.png

Copyright © Dukin d.o.o., Prešernova ulica 25, 9240 Ljutomer, info@dukin.eu    |    Oblikovanje: Studiomakda , Izdelava spletnih strani: comma