STYLEOUT XL

MODULARNI OGRADNI SMETARNIKI

Modularni sistem ograditve SyleOUT XL je namenjen ograditvi večjega števila posod za odpadke, zaradi njegove modularne zasnove pa ga lahko prilagodimo vašim potrebam in prostorskim zmožnostim.

Modularnost sistema naših smetarnikov pomeni, da bomo prostor za vaše posode za smeti ogradili glede na vaše želje in potrebe. Izbirate lahko med različnimi ograjami, višino, barvo, možnostjo strehe ipd. Modularnost hkrati pomeni, da vam bomo morebitni poškodovan del zlahka zamenjali z enakim, saj bodo ti vedno na voljo.


style-out-xl.jpgStyleOUT XL brez strehe

Radenci_StyleOUT_XL_3_250px.jpgStyleOUT XL s streho

katalog_styleOUT_XL.png


STYLEOUT 770/1100

SMETARNIK Z DRSNO STREHO

V kolikor si želite svoje velike posode za smeti skriti pred pogledi, je smetarnik StyleOUT za 770L/1100L posode za odpadke prava izbira za vas.

Ogradni smetarniki predstavljajo estetsko rešitev za večstanovanjske stavbe, javne površine, različne ustanove in poslovne objekte, oz. vsepovsod, kjer smeti zbirajo v večjih (660L, 770L ali 1100L) posodah.

Izgled smetarnika prilagodimo okolici in vašim željam, izbirate pa lahko med različnimi barvami in izvedbami (npr. letvice v imitaciji lesa). 

Smetarnik STYLEOUT 770 se od STYLEOUT 1100 razlikuje le v velikosti, saj je prilagojen 770L ali 660L posodam za odpadke, zaradi česar je tudi ožji.

 

styleOUT XL ekološki otokStyleOUT 1100 za 2x 1100L zabojnika


katalog_styleOUT_1100.png


paneli-tipka.gif vprasajte_nas_1.pngvprasajte_nas_2.pngvprasajte_nas_3.png

StyleOUT smetarniki za 1100L posode za odpadke

Modularni ogradni sistem za smetarnike - StyleOUT XL

Copyright © Dukin d.o.o., Prešernova ulica 25, 9240 Ljutomer, info@dukin.eu    |    Oblikovanje: Studiomakda , Izdelava spletnih strani: comma