GLASSPRO 100

Enostavno rokovanje s steklovino
GlassPRO 100 je kompakten univerzalni mlin za rokovanje s stekleno embalažo, ki je lahko montiran v profesionalno kuhinjo med ostale elemente ali pa ga uporabljamo v baru. Celotna naprava je narejena iz nerjaveče pločevine.

Avtomatiziran proces recikliranja
Mletje stekla v napravi GlassPRO 100 poteka popolnoma avtomatično. Zmleto steklo pada v spodaj montiran koš, ki je sestavni del naprave, zato je celoten proces udoben, ekonomičen in enostaven.
Stekleno embalažo vstavljamo v napravo ročno, in sicer tako, da posamično vstavimo eno 1 l steklenico ali več 0,25 l steklenic.

 

 

vprasajte-nas.png

GLASSPRO 200

Večja profesionalna naprava za rokovanje s steklovino
GlassPRO 200 je mlin za steklo v večji izvedbi, ki je primeren za industrijo in profesionalne uporabnike. Celotna naprava je narejena iz nerjaveče pločevine, tako da jo je možno montirati tudi v profesionalno kuhinjo.

Inovativno upravljanje z večjimi količinami stekla
V napravo GlassPRO 200 lahko naenkrat vstavimo večjo količino steklenic, s čemer prihranimo veliko časa. Tudi pri tej izvedbi je pod mlinom nameščen koš, ki lahko obenem nadomesti vaš obstoječi koš.

 

 

vprasajte-nas.png
Copyright © Dukin d.o.o., Prešernova ulica 25, 9240 Ljutomer, info@dukin.eu    |    Oblikovanje: Studiomakda , Izdelava spletnih strani: comma