PACKPRESS 50

Stiskalnica za konzerve do velikosti 5L

PackPRESS 50 je kompaktna stiskalnica namenjena zmanjšanju volumna konzerv – pločevink. Primerna je tako za manjše picerije, kot za velike restavracije – zavzema zelo malo prostora in je zelo enostavna za uporabo. Stiskalnica je kompaktnih mer in omogoča stiskanje konzerv do 5L volumna. Odlikuje jo enostavnost in hitrost delovanja.

Zmanjšanje prostornine odpadkov do 80%
Stiskalnica odpadne embalaže PackPRESS 50 poskrbi za zmanjšanje prostornine odpadkov vse do 80%. Prostornina se na inovativen način zmanjša na izvoru, tako da je možno naknadno ločevanje v zbirnih centrih za odpadke.

 

vprasajte_nas_1.pngvprasajte_nas_2.pngvprasajte_nas_3.png

Bi si želeli brezplačno testirati stiskalnico PackPRESS 50?
Potem nam pišite na prodaja@dukin.eu ali pokličite na 051-455-757, da se pogovorimo o možnostih testiranja.

 

PACKPRESS 100

Profesionalna rešitev za stiskanje embalaže
PackPRESS 100 je kompaktna univerzalna stiskalnica odpadne embalaže, ki je primerna za profesionalne uporabnike in jo je mogoče montirati v kuhinjo med ostale elemente.
Narejena je iz nerjaveče pločevine, zaradi dodelanega dizajna pa se oblikovno zelo dobro povezuje z ostalo opremo.
 
Enostavno čiščenje in upravljanje 
Čiščenje naprave PackPRESS 100 je zelo enostavno, saj je mogoče vse dele, ki pridejo v stik z odpadki, odstraniti ter oprati v pomivalnem stroju.
Vstavljanje embalaže je ročno, in sicer praviloma posamično (vstavimo lahko eno 5 l konzervo ali do štiri 1,5 l plastenke). 

Zmanjšanje prostornine odpadkov do 80%
 
Stiskalnica odpadne embalaže PackPRESS 100 poskrbi za zmanjšanje prostornine odpadkov vse do 80%. Prostornina se na inovativen način zmanjša na izvoru, tako da je možno naknadno ločevanje v zbirnih centrih za odpadke.
Naprava omogoča stiskanje konzerv, pločevink, tetrapakov in plastenk (preprečeno naknadno širjenje), ki sicer zavzamejo veliko prostora.
Stisnjeni odpadki avtomatsko padajo v spodnji koš, ki je prav tako lahko sestavni del stiskalnice.

pack-pro-100-patentiano.jpg
packpro_katalog.png
Copyright © Dukin d.o.o., Prešernova ulica 25, 9240 Ljutomer, info@dukin.eu    |    Oblikovanje: Studiomakda , Izdelava spletnih strani: comma