Rokovanje z odpadki nam vzame veliko časa tako doma kot tudi v turističnih objektih, v javnih ustanovah, v industriji in drugih storitvenih dejavnostih. Povsod se vedno bolj uveljavlja ločevanje odpadkov, ki sicer pozitivno vpliva na varovanje okolja in olajša proces recikliranja, vendar hkrati prinaša več dela. To pomeni, da zaposleni v službi del svojega časa namenjajo rokovanju z odpadki, medtem ko doma prav tako porabljamo svoj prosti čas, kar nas pogosto spravi v slabo voljo.

Inovativne rešitve prinaša podjetje Dukin, ki je razvilo opremo, s pomočjo katere lahko hitro in elegantno predelamo odpadke, tako da je rokovanje z njim popolnoma enostavno. Manjši volumen odpadkov na izvoru namreč pomeni manj iznosov, poleg tega pa s pomočjo napredne tehnologije prihranimo mnogo časa. Z linijo izdelkov za gospodinjstva, profesionalne uporabnike v turističnih objektih, javnih ustanovah, industriji in v storitvenih dejavnostih rešujemo težave celotnega segmenta povzročiteljev odpadkov.

prihranite-cas.jpg

Z našimi izdelki postanite gospodar svojega časa !

DUKINHOME

DUKINOUTDOOR

DUKINPROFESSIONAL

DUKININDUSTRY

Copyright © Dukin d.o.o., Prešernova ulica 25, 9240 Ljutomer, info@dukin.eu    |    Oblikovanje: Studiomakda , Izdelava spletnih strani: comma