Inovativna naprava za higiensko čiščenje in sušenje igrač

Izdelek PLAYWASH zagotavlja unikatno rešitev, ki omogoča vsakodnevno pranje, sušenje in dezinfekcijo igrač v profesionalnih ustanovah:

  • vrtcih,
  • šolah,
  • bolnišnicah,
  • domovih,
  • hotelih,
  • trgovskih centrih ipd.
Uporaba je zelo enostavna: posodo z igračami vstavimo v napravo in izberemo želeni program čiščenja. Vso drugo delo opravi naprava. Po končanem pranju in sušenju so igrače pripravljene za igro. Skupaj s posodo jih odnesemo v igralnico.

Kontaktirajte nas tukaj in napravo vam lahko pridemo predstavit!

   
playwash-za-video.jpg
Kliknite zgoraj za ogled krajše video predstavitve.

 

     katalog-tipka.png 


Odgovori na pogosta vprašanja o napravi PlayWash:

 

Na kakšen način naprava PlayWash deluje?
Bistvo delovanja naprave je pranje igrač s pomočjo vode. Igrače se perejo v počasi vrtečem bobnu, običajno pri višji temperaturi vode, ki omogoča učinkovito čiščenje, po potrebi pa tudi dezinfekcijo igrač.

Naprava deluje podobno kot pralni stroj. Zakaj torej ne uporabljati pralnega stroja?
Tisti, ki ste že poskusili prati igrače v pralnem stroju, boste vedeli, da so glavni problem pranja s pralnim strojem poškodbe igrač, ki nastanejo pri hitrem vrtenju bobna.
Naprava PlayWash je izdelana namensko za pranje igrač, zato ima plastični boben, ki se vrti počasi, zaradi česar se igrače v njej ne poškodujejo.

Ali naprava PlayWash igrače tudi posuši?
Da, pomembna prednost naprave PlayWash je tudi, da igrače po čiščenju/dezinfekciji tudi v celoti osuši, zato so takoj po čiščenju pripravljene za uporabo.
Iz izkušenj boste vedeli, da je običajno sušenje igrač ozko grlo postopka čiščenja, saj običajno zanj porabite veliko časa in prostora.

Kakšen prostor in priključke PlayWash potrebuje?
Poenostavljeno povedano: če imate prostor za običajni pralni stroj, potem imate tudi prostor za PlayWash.
Naprava ima namreč dimenzije podobne "normalnemu" pralnemu stroju in potrebuje enake priključke, torej dotok in odtok vode. V kolikor imate na vodno omrežje že priključen kak pralni stroj, lahko tudi uporabimo razdelilec in njegov pritok/odtok razdelimo in nanj priključimo obe napravi. Mere naprave PlayWash so: 62x73x71cm(ŠxVxG).

Kaj bomo z napravo PlayWash pridobili?
Z napravo PlayWash bodo vaše igrače redno oprane in dezinficirane, a boste za to porabili bistveno manj časa in dela. Z uporabo naprave se boste izognili uporabi kemičnih snovi, saj deluje na podlagi vroče vode, po potrebi pa se doda tudi tableto z biološkimi encimi, ki zagotavljajo še dodaten učinek dezinfekcije.


Za več informacij o napravi PlayWash si oglejte video in letak (zgoraj desno) ali nas kontaktirajte tukaj. Z veseljem se oglasimo tudi pri vas in vam napravo predstavimo.

Copyright © Dukin d.o.o., Prešernova ulica 25, 9240 Ljutomer, info@dukin.eu    |    Oblikovanje: Studiomakda , Izdelava spletnih strani: comma